Mød frisættelses-detektiverne

Den 16 Juni på Folkemødet i Allinge

Her et udsnit af de stærke og kløgtige mænd fra OPS-Landskabet, der har deres meningers mod og som vi har inviteret til af være frisættelses-detektiver for en time.

Frisættelse – reform, spin eller døgnflue?

Alle vil frihed og frisættelse, men er tanken om frisættelse af den offentlige sektor blot en politisk døgnflue, der bare nægter at dø, fordi politikerne konstant giver den kunstigt åndedræt?

Det får du svar på, hvis du dukker op den 16 juni fra kl. 13 – 14 i Skipperhuset, Sverigesvej 2-4, Allinge  ca.150 m. fra Allinge havn.

Begrebet frisættelse åbner en vidvinkel af fortolkningsmuligheder om hvordan vi får mest ud af regeringens varslede frisættelse af den offentlige sektor. Der er så at sige et væld af hypoteser.

KL, chefer i kommunerne og andre meningsdanner er allerede længe før regeringen  i gang med, at præge retning, form og forudsætninger for frisættelsen. – Går vi i retning af hjemtagning eller privatisering?

Hvad ser detektiverne i piplinen?

Vi har inviteret 6-7 skarpe hoveder fra det offentligt-private landskab til at være  detektiver og dissekere frisættelsesdagsordenen som vi kender den i juni 2023. – Hvad er op og ned?

I et kompetent og højt tempo kommer detektiverne til, at gå i kødet på flere af de mange hypoteser og fortolkninger der næsten dagligt bliver besunget i medierne.

Intet går under deres radar, når de hver især ser verdenen i gennem deres lup, hvad enten det er, ændring af kommunalfuldmagten, hjemtagning, privatisering, professionelle bestyrelser, brud på den kommunale ledelseskæde og bureaukrati.

Med andre ord hvor dybt stikker frisættelsen?

Kom lyt, stil spørgsmål og følg frisættelses-detektiverne i deres hypoteser og konklusioner.

Ny type event 

Måske tænker du – syv personer – det var dog mange oplægsholdere på engang til et event og det er netop pointen.

Hos os møder du en solid mængde af kvalificerede, substantielle forudsigelser, der adskiller sig fra den traditionelle oplægsform med to – tre personer, der udfordrer hinanden.

Facilitering redaktør på OPS-Indsigt – Steen Houmark

Fra venstre: Jakob Scharff branchedirektør i Dansk Industri. I midten: Thomas Enghausen forbundsnæstformand i FOA, Over ham Jakob Bigum direktør og formand for velfærdscheferne. Yderst til højre Velfærdsdirektør i Hørsholm Jan Dehn og Markedschef i Dansk Erhverv Morten Jung. Til sidst viceborgmester Gribskov Kommune Anders Gerner Frost